Tájékoztató lakosság barnakőzsén ellátásáról

TÁJÉKOZTATÓ A LAKOSSÁG BARNAKŐSZÉN MEGRENDELÉSEK

LEHETŐSÉGRŐL

 

A Kormány barnakőszén programot indított, melyben lehetőséget biztosít a lakosság számára is, hogy a fűtést biztosítandó barnakőszén elérhető áron megvásárolható legyen.

A lakossági megrendelések teljesítését az állami tulajdonban lévő Ormosszén Zrt végzi. A lakosság részére az Ormosszén Zrt. webáruházat hozott létre, amely elérhető az interneten a https://hazaiszen.hu weboldalon, ahol a lakossági megrendeléseket regisztrációt követően ugyanúgy lehet intézni mint bármely más webáruházban.

Az igénylés lehetősége biztosított azon lakosok részére is, akik nem rendelkeznek internet eléréssel és rokon, ismerős segítségét sem tudják igénybe venni a barnakőszén megrendelés lebonyolításához. Ezek a lakosok az önkormányzat ügyintézőjének segítségével tudnak megrendelést leadni, az igényléshez szükséges segítség igénybe vételéhez nincs más teendő mint ügyfélfogadási időben (Hétfő, Szerda, Csütörtök: 8.00 - 11,30, 12,30- 15,30, Péntek: 8,00 - 11,30 óra között) felkeresni a Polgármesteri Hivatal központi ügyfélszolgálatát a Miskolc, Városház tér 8. szám alatt.

Hangsúlyozni szükséges azonban, hogy az önkormányzat csak közvetítői feladatokat lát el a megrendelés továbbításában, a megrendelt szén kiszállításában és az áru ellenértékének kifizetésében nincs szerepe.

A megrendeléssel kapcsolatban érdeklődni személyesen, vagy telefonon az alábbi elérthetőségen is lehet.

Olcsva Község önkormányzata 4826 Olcsva, Kossuth utca 2.

 

Telefon szám: 06/45 479-600

Borbás Judit

polgármester